welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

donderdag 17 maart 2016

Vol overgave...

Bij een braakbal denkt bijna iedereen meteen aan een uil. Maar wist je dat andere vogels ook regelmatig een braakbal produceren om de voedselresten die niet verteren in hun maag-darmstelsel? Zo ook de roodborst, en ik was er getuige van! Dit vogeltje zat heerlijk in de zon zijn prachtige reportoire te zingen toen ik plots zijn bekje kokhalsend heel ver open gaan, en hij schoot een zwart propje weg om vervolgens weer vol overgave door te fluiten. Het was de eerste keer dat ik dát zag, dus weer een ervaring rijker!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten