welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

woensdag 23 maart 2016

Van onderen... 

Mijn camera stond klaar op het statief en nu nog even wachten tot de Boomklever zich zou laten zien. Dat duurde niet lang want ik heb een beetje vals gespeeld. Ik heb namelijk op mijn telefoon de app. 'Vogels van Europa' geïnstalleerd en bij deze app. zitten ook de vogelgeluiden. Ik heb dus mijn Digitale Boomklever even laten horen en dat was een groot succes! Ze kwamen van verschillende kanten aangevlogen om terug te kletsen. Soms zaten ze zo dicht bij dat ik mijn telelens bijna niet eens kon gebruiken. Het snaveltje lijkt wel een dolkje en is perfect om in een boombast te hakken op zoek naar insecten. Moeiteloos loopt ie nét zo makkelijk omhoog als omlaag langs de stam. Alhoewel...op de laatste foto lijkt hij toch niet zó goed te blijven plakken...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten