welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zondag 13 maart 2016

Schijnheilig...

 
 
 
 
Ieder winter komen de Nonnetjes terug en ik wil graag geloven dat het steeds het zelfde paartje is. Het is de kleinste eend uit de Zaagbekkenfamilie. Het mannetje is spierwit en het lijkt alsof de zwarte accenten nauwkeurig met penseelstreken zijn aangebracht. Het vrouwtje is veel minder opvallend grijs gekleurd met een bruin kopje. Ik doe steeds een schietgebedje voor een scherpe foto maar dat valt niet mee want ze zijn erg schichtig en vliegen snel weg als ze het niet vertrouwen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten