welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

maandag 14 maart 2016

Samen...

De lentekriebels hangen duidelijk in de lucht. Ik zie al veel vogels die paartjes aan 't vormen zijn, net als deze Wilde Eenden. Afgelopen week heb ik hier achter bij de paddenpoel al een eendenei gevonden. Deze was helaas geroofd en leeggegeten maar ik ga er van uit dat dit verliefde stelletje de rest van hun eieren goed verstopt heeft om uit te broeden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten