welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

donderdag 24 maart 2016

Selfie...

 

In Boswachterij Dorst loopt een kudde prachtige Schotse Hooglanders die waarschijnlijk al heel vaak vereeuwigd zijn. Ze houden niet altijd van al die aandacht. Zo bleek ook vandaag. Terwijl ik langs de kudde liep zag ik een bejaarde mevrouw opkrabbelen en het zand van haar broek vegen. Omdat ik net, weliswaar vrijwillig, ook op mijn knieën had gezeten om te fotograferen had ik het voorafgaande gemist. Deze dame wilde namelijk door haar man gefotografeerd worden samen met de kudde, maar...ze werd op de hoorns genomen van de zwarte Hooglander die ik hier op de foto heb staan! Ze was wel een meter door de lucht gevlogen, vertelde ze. Gelukkig had ze nergens last van en vroeg mij doodleuk of ik misschien een foto van hun beiden wilde maken met op de achtergrond de boosdoener. Tuurlijk heb ik dat gedaan. Ik heb hen wel geadviseerd om nooit tussen de dieren in de kudde te lopen, altijd buitenom en beetje afstand te houden. Verstandig was het misschien niet van haar, maar wel stoer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten