welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zondag 20 juni 2021

Als een vis in het water...
Vakantie op Texel: Aan de IJsdijk in Oudeschild ligt natuurgebied Ottersaat. Dit is een zoute kwelplas met daarin een aantal kleine eilanden. Je ziet hier een grote diversiteit aan vogels, o.a. de broedende Visdief, Zij vliegen af en aan naar de zee om hun jongen te voeden. Ze eten graag kleine visjes, die meestal duikend bemachtigd wordt. Een mooi schouwspel om te zien!

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten