welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

vrijdag 25 juni 2021

Op één been kan je wél staan...

 
Vakantie op Texel: Deze Tureluur staat niet voor niks op één pootje en dat hij zijn verenpak uitzet als een pluizig bolletje heeft dezelfde reden. Een vogel in rust maakt minder lichaamswarmte aan en compenseert dit door één poot dicht tegen het lichaam te houden en zich dik te maken. Zo gaat er zo weinig mogelijk warmte verloren. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten