welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

woensdag 23 juni 2021

Veldwerk...
Vakantie op Texel: Elke avond gaan we een rondje rijden in de hoop een Velduil te spotten, want die heb ik nog niet één keer in mijn leven gezien. Ook dit keer hadden we geen geluk. Maar deze meneer, die van de avondzon zat te genieten, maakt veel goed. De fazant is in het verleden op Texel uitgezet voor de jacht. De vogels houden van gebieden met wat hoogteverschil dus ze hebben het prima naar hun zin hier. Ik moest er voor op mijn knieën door het gras kruipen maar dat had ik er wel voor over.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten