welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

woensdag 23 juni 2021

Luisteren met lepels...Vakantie op Texel: We houden erg van wandelen, maar ook ritjes maken, met de auto, doen we graag. Het voordeel daarvan is dat je soms makkelijker dingen kan fotograferen omdat je wat meer gecamoufleerd bent. Mijn lief is niet alleen een goede chauffeur, hij is ook een kei in dieren spotten! Soms gaat hij opeens op de rem en/of in z’n achteruit. Als dát gebeurt houd ik, in een automatische reflex, meteen mijn camera stand-by. Hij zegt dan snel de locatie, bijvoorbeeld: links op 19 uur! Ik moet dan goed luisteren en meteen snappen waar ik moet kijken, maar dat lukt niet altijd vlekkeloos. Ik heb namelijk niet zo’n goed gehoor als de haas. Hazenoren noemt men lepels. Ze kunnen 190 graden naar buiten draaien, hebben een zwarte punt en zijn ook een heel stuk langer dan die van mij!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten