welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

donderdag 24 juni 2021

Knorrig...

                          
Vakantie op Texel: We hadden lekker burgerlijk gegourmet in ons chaletje op de camping. Alles wat over was van de salade en het stokbrood namen we mee in een zak tijdens ons avondritje over het eiland want we hadden goede bestemming voor onze kliekjes…
                             
Een paar spekkige scharrelvarkens lagen te chillen in de modder op een weilandje langs de weg bij Oosterend. Toen we uitstapten kwam er uit het ronde stalletje een groepje schattige kleine biggetjes aanhollen. Ze wilden allemaal (vr-)eten maar de grote beer ( papa) had de eerste rechten en schoof iedereen die voordrong chagrijnig en resoluut met een hoop kabaal aan de kant. De kleintjes gaven het al snel op en namen genoegen met een slok moedermelk. Als je zo die grappige staartjes in de krul ziet liggen snap je toch niet dat het couperen hiervan in de gangbare varkenshouderijen nog steeds gebeurt… Dáár wordt ík nu knorrig van! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten