welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zondag 20 juni 2021

Op avontuur...

Vakantie op Texel: In de haven van Oudeschild liggen de visserskotters te wachten om uit te varen naar de Noordzee. Daar vissen zij op Platvis. Sinds het pulsvissen verboden is vissen zij weer met sleepnetten waaraan de zogenaamde ‘wekkers’ zitten. Deze wekkerkettingen worden gebruikt om de platvis uit het zand op te schrikken.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten