welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

maandag 21 juni 2021

Nieuwsgierig...


Vakantie op Texel: Als je aan dit eiland denkt, zeg je waarschijnlijk meteen 'schapen', maar laat ik díe nu net níet op de foto hebben gezet want schapen hebben we bij de buren ook staan en die kan ik elke dag zien. Deze geitenbreiers komen hoogstwaarschijnlijk genoeg toeristen tegen maar blijkbaar vinden ze het nog steeds zeer interessant om die Homo sapiens eens goed van dichtbij te bestuderen.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten