welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zondag 6 december 2015

Cadeautje...

Het IJsvogeltje stond nog steeds op mijn verlanglijstje om nog eens goed te kunnen vereeuwigen. Ik zie 'm al wel eens vaker vluchtig in de polder en ook heb ik enkele uren in de tuin bij Ronald gezeten voor een foto. Deze keer was het totaal onverwacht. We reden gisteren door de Biesbosch in Werkendam toen ik plots in een blauwe flits iets zag zitten op een paaltje.
Ja hoor, het was een IJsvogel! Fijn hè, tóch nog een verrassing op 5 december!

1 opmerking: