welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

donderdag 3 december 2015

Op en van het padje...

In eerste instantie zag ik alleen de Grote Zilverreiger stoer in het midden van het landweggetje staan. Maar toen ik dichterbij door de lens keek zag ik meer figuranten op de achtergrond. Nog een zilverreiger die de oversteek maakt, een blauwe Reiger, een paar Grauwe Ganzen en als je goed kijkt zie je bij de 2e foto links op de achterste paal nog vaag een Buizerd zitten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten