welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

donderdag 10 december 2015

De vogel is gevlogen...De sloten worden weer uitgebaggerd en de Reigers weten dat precies! Net zoals je vaak achter een trekker op het land grote aantallen Meeuwen ziet vliegen, zaten hier welgeteld 11 Reigers in en langs de sloot te azen op een visje dat samen met de bagger de kant op geschept wordt. En het gekke is: de bestuurder van de machine stapt regelmatig uit en loopt dan de slootkant te inspecteren: geen Reiger die er van opkijkt of wegvliegt. Maar als ik éven stop met mijn kleine autootje om een foto te maken, zijn ze bijna allemaal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten