welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

maandag 7 december 2015

Uit de hoogte...

Een paar dagen geleden heb ik de Grote Zilverreiger ook gefotografeerd. Toen stond hij nog met beide benen op de grond in een polderpaadje. Vanmiddag verraste hij me echter door plots op te doemen in de top van de boom recht voor me. Ik had hem zo mooi in beeld dat ie voor de 2e keer deze week op mijn blog mag. Als ie nu maar niet tè hoogmoedig wordt van al die media-aandacht...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten