welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

donderdag 17 december 2015

Groen als gras...

Het is rare gewaarwording als je in december twijfelt of je het gras nog eens moet maaien. Deze temperaturen zijn we niet gewend in deze tijd van het jaar: 15 graden! Er zit geen blad meer aan de bomen, maar dat is dan ook het enige verschil met een voorjaarsdag. Maar de Groenling... die blijft gewoon zichzelf: zo groen als gras!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten