welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zaterdag 12 december 2015

Vreemde vogels...

Tijdens een rustige wandeling in de polder werden de honderden foeragerende ganzen, en wij dus ook, plots opgeschrikt door een groot aantal helikopters. Paniek alom! Later hoorde ik op het nieuws dat ze op weg bleken te zijn naar Rotterdam. Ze zouden daar gaan deelnemen aan het luchtdefilé ter gelegenheid van het 350-jarig bestaan van het Korps Mariniers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten