welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

woensdag 23 december 2015

Eten en gegeten worden...

 
 
 
 
Eerder deze maand hadden we al bezoek van mevrouw Sperwer die op het dak van ons schuurtje zat. Nu heeft ook haar man ontdekt dat in onze tuin de vogeltjes gevoerd worden en dat betekent automatisch: voer voor de Sperwers! Deze Sperwerman zat gister in de schemering recht voor ons raam in de leilinde en vandaag op de schutting met goed uitzicht op de voersilo. We waren getuige van een onverwachtse snelle aanval op de mussen die zich net te goed deden aan de zaden en zonnepitten. Deze keer zonder resultaat: helaas voor de Sperwer en gelukkig voor de musjes, maar ik denk wel dat het niet bij deze poging zal blijven. Waarschijnlijk hebben we er een regelmatige tuinbezoeker bij hebben gekregen nu...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten