welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

dinsdag 1 december 2015

Beter iets dan niets...

In deze periode van het jaar en met dit snertweer valt er jammer genoeg niet veel te fotograferen. Het was daarom een aangename verrassing dat dit Sperwervrouwtje een bezoekje bracht aan onze tuin. Van achter het glas heb ik er snel een (onscherp) kiekje van kunnen maken. Zij was net als ik op zoek naar vogeltjes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten