welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

vrijdag 4 december 2015

Niet afgezaagd...

'Ik heb 't wel gehad, alwéér op de foto? No way!' Dat dacht deze Grote Zaagbek vrouw misschien wel want ze zwom snel weg. Haar belangrijkste kenmerk, de smalle snavel met gezaagde randjes, kon er wél op krijgen. Het is een echte wintergast. Hoe kouder, hoe meer Grote Zaagbekken hier te zien zijn. Maar blijft het in Noord Europe zacht winterweer dan komen er weinig Grote Zaagbekken naar ons land. Ik heb er in ieder geval dit jaar al eentje gezien en wat mij betreft volgen er meer want het gaat me niet vervelen, het blijft leuk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten