welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

dinsdag 8 december 2015

Kiekeboe...

Ik werd stiekem begluurd in de polder! Zoals altijd liep ik een beetje rond te kijken, op zoek naar een vogeltje of iets anders leuks om te fotograferen. Dit katje zat verscholen achter de spoorrail naar mij te staren. Toen ik dat in de smiezen kreeg maakte ik natuurlijk snel een kiekje: Klik.. en weg was het koppie! Toen ik een paar meter verder liep en achterom keek, zat ie weer omhoog om vervolgens meteen weer weg te duiken. Leuk spelletje!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten