welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

maandag 30 november 2015

Trippel trappel trippel trap...

Tussen ons weilandje en het achterliggende pad staat een hekje van zo'n 3 meter breed. Daar over heen hupte dit schattige Roodborstje. Hij ging héél snel van links naar rechts heen en weer. Het was een grappig gezicht. Toen Bickel en ik dichterbij kwamen bleef ie plots staan, alsof hij zich betrapt voelde en toen... Foetsie weg!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten