welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

dinsdag 26 april 2016

Geluksvogel...

In eerste instantie was ik aan 't genieten van de Zwaluwen die over het water scheerden, tot ik tot grote blijdschap (Hoera!) de Zwarte Stern met zijn roetzwarte kop en zwarte buik in het vizier kreeg! De Zwarte stern is een doortrekker en is aanwezig in ons land van half april tot half oktober. Dit was waarschijnlijke een groepje dwaalgasten die maar even op de plas in de polder verbleven want de grootste populatie gaat naar het noorden van ons land. Had ik even geluk!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten