welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zondag 3 april 2016

The bodyguard...
Al enige tijd zwom dit paartje samen in de sloot en vertoonden paringsgedrag. 12 maart was de laatste keer dat ik ze beiden in de sloot zag. Vanaf 28 maart heb ik het vrouwtje het nest niet meer zien verlaten. Sindsdien zwemt haar egaa op en neer langs het nest om haar te bewaken. Na 30 à 40 dagen zijn de eieren uitgebroed, dus als mijn rekensommetje klopt, zal er ongeveer eind april een kraamfeetsje zijn in de polder. Wordt vervolgd!

1 opmerking: