welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

maandag 18 april 2016

Monotoon...

Iedereen kent het deuntje van de Tjiftjaf wel en het kan soms best irritant en doordringend zijn. Het blijft maar doorgaan: Tjif-tjif-Tjaf-Tjif-tjif-Tjaf. Als je dit hoort en je ziet ook het vogeltje erbij dan kan je jezelf in ieder geval niet vergissen met de Fitis, die enorm lijkt op de Tjiftjaf maar zíjn deuntje klinkt als een aflopend riedeltje. De Tjiftjaf keert ook altijd enkele weken eerder terug in ons land dan de Fitis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten