welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

maandag 11 april 2016

In 't riet...

 
 
Het was de afgelopen maanden maar een saaie bedoeling in het riet dus ik ben blij dat de druktemakertjes weer zijn teruggekeerd uit de Sahara. Ik heb gelezen dat Rietzangers monogaam zijn maar als het nest verloren gaat het vrouwtje er vandoor. Het mannetje zingt zich dan de longen uit 't lijf om een nieuwe partner te versieren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten