welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

dinsdag 19 april 2016

Vogelbruggetje...

  


Vandaag de Fitis in beeld. Het verschil met de Tjiftjaf horen is niet moeilijk maar om 't te zien kan je het beste naar de pootjes kijken. Meestal zijn de pootjes van de Fitis licht en de pootjes van de Tjiftjaf donker van kleur. Kleine tip om 't beter te onthouden: De letter A van zwart (dus donkere pootjes) komt alleen voor in Tjiftjaf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten