welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

vrijdag 29 april 2016

Noodklok...


De Kieviten hebben het zwaar. Het is dan ook niet voor niks dat 2016 door Vogelbescherming Nederland en Sovon is uitgeroepen als jaar van de Kievit. Ze gaan extra onderzoek doen om te kijken hoe ze de overlevingskansen van jonge kieviten kunnen verhogen. Voor meer info kan je op hier klikken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten