welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

vrijdag 15 april 2016

Lam over de dam...

 
 
Tja en dan sta je daar als kleine dreumes aan de verkeerde kant van het hek. We hebben hem dus maar met zachte dwang weer onder het hek door gejaagd, veilig bij de rest. Het lammetje krabt zich eens achter de oren en beseft hopelijk dat het gras hier veel groener is dan aan op het asfalt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten