welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

maandag 4 april 2016

Lepeltje...

 
 
 
Rond 1970 was de Nederlandse populatie Lepelaars bijna uitgestorven. Maar gelukkig heeft men verschillende beschermingsmaatregelingen genomen en geschikte broedgebieden gecreëerd en met succes! Vorig jaar werden er maar liefst 2916 broesparen geteld. Deze Lepelaar zit in zijn broedkleed. Dat zie je aan de oranje/gele keel en borstband, en de mooie kuif. Deze kenmerken verdwijnen weer na de broedperiode. Jammer genoeg zag ik nog maar één Lepelaar in de polder, dus er wordt nog niet Lepeltje-Lepeltje gelegen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten