welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

woensdag 13 april 2016

Vers van de pers...

 
 
 
Toen ik vanmiddag in de polder liep was er nét een kalfje geboren bij de Schotse Hooglanders! De placenta lag er nog en het half opgedroogde prulleke kon nog maar amper op z'n pootjes staan. De trotse grote vader hield alles in de gaten en mama's blik zegt alles: liefde en bescherming! 

1 opmerking: