welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

woensdag 6 april 2016

Half jaar vegetarisch...

Overal waar riet te vinden is, zijn ook de Rietgorzen te vinden. Hun nestje bouwen ze van riet- en grasstengels en het bevindt zich vrijwel op de grond, goed verstopt in een graspolletje. In de winter eet de Rietgors hoofdzakelijk zaden, maar in het broedseizoen stappen zij over op insecten. De jongen worden ook gevoerd met insecten. De kleine vleesetertjes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten