welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zaterdag 9 april 2016

Kiekjes...

Er zitten maar liefst 5 Bruine Kiekendieven hier in de polder! Er zit een koppel in het achterste gedeelte van het hoge riet en stuk verderop zit het andere mannetje met 2 vrouwtjes. Als ze in een goed broedgebied zitten is polygamie namelijk niet uitgesloten de Kieken. De afgelopen week zijn ze druk op de versiertoer geweest. De Baltsvluchten zijn spectaculair en adembenemend om te zien. Het mannetje gaat steeds hoger op de thermiek om zich vervolgens met loopings en tuimelingen naar beneden te storten. Net voor hij de grond raakt schiet hij weer de lucht in. Ondertussen laat hij zich voortdurend horen om de aandacht van zijn vrouwtje te krijgen. Ik heb wel honderden foto's gemaakt maar jammer genoeg reikt mijn lens niet ver genoeg voor een goede close-up maar deze kiekjes geven een goede indruk van het spektakel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten