welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

woensdag 7 januari 2015

Blik op de weg...


Vanmiddag toen ik door de polder reed hing dit Torenvalk vrouwtje een poosje boven mij te 'bidden'. Ik heb een aantal keren geprobeerd om haar te fotograferen door het open dak van mijn Panda. Helaas is recht op de weg blijven met je hoofd omhoog gericht géén succes. Maar op weg terug naar huis zat ze daar..... Ik heb eerst goed in mijn achteruitkijkspiegel gecheckt of er geen verkeer achterop kwam. Daarna ben ik langzaam, hangend uit mijn opengedraaide raampje en turend door mijn camera, op haar afgereden terwijl ik foto's nam. Toen ze de afstand tussen haar en mij te klein vond worden vloog ze weg. Ze heeft gelijk, ik mag niet bumperkleven...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten