welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

dinsdag 27 januari 2015

Van onderen...


Juist nu de landelijke tuinvogelteldag nét achter de rug is verschijnt deze Boomkruiper in onze tuin, dus helaas niet toegevoegd aan mijn lijstje voor de vogelbescherming. Zoals ik al eens eerder verteld had begint hij onderaan de stam en kruipt spiraalsgewijs naar boven om de hele stam te inspecteren. Op de 2e foto is ie al wat hogerop geklommen en kan je zien dat hij met zijn snaveltje helemaal in de bast zit te peuteren op zoek naar spinnetjes en insecten.
Tip: Wil je ook Boomkruipers naar je tuin lokken, dan kan je wat vogelpindakaas langs de stam van de boom smeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten