welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

woensdag 28 januari 2015

Tjakka...

Ik geef toe dat het niet zo'n scherpe foto is, ik heb hem zelfs een beetje opgelicht omdat ik deze vogel goed moest kunnen opzoeken. Ik hoorde een geluid dat ik niet kende, en zag een vogeltje dat ik niet herkende. Nu ik de foto heb kunnen determineren en het geluid erbij blijkt te kloppen (door zijn roep noemt men deze vogel ook wel veld-tjakker) roep ik het zelf ook maar even: TJAKKA mijn eerste Kramsvogel staat erop! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten