welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

maandag 12 januari 2015

Mee-eters......

Het stokje op de voersilo is nooit lang leeg. De kleine tuinvogeltjes vliegen af en aan om steeds een paar hapjes te nemen en zo ook de Ringmus. Je ziet meteen waar hij zijn naam aan te danken heeft. Herkenbaar is hij aan zijn witte halsring en zijn zwarte wangvlekje. Hierdoor zie je het verschil goed met de gewone Huismus, die ook regelmatig komt mee-eten. Maar opgestaan is plaats vergaan...


Geen opmerkingen:

Een reactie posten