welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

vrijdag 9 januari 2015

Uit je jas waaien...

Bij windkracht 8 op de schaal van Beaufort kan de wind in vlagen snelheden van rond de 100 km/uur bereiken. Dat is lastig om tegenin te lopen heb ik vanmiddag ervaren toen ik in de polder liep. Kleine vogeltjes zie je niet vliegen bij zulk weer maar deze Kleine Mantelmeeuw vond het heerlijk om door de lucht te zwieren en op de wind te dansen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten