welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zaterdag 17 januari 2015

De wijde zee in...

Omdat het vorige week zo goed bevallen was zijn we vanmorgen nog eens naar Renesse gereden en na een heerlijke lange wandeling in de zon werden we blij verrast! Bij Zeezoogdierenopvangcentrum A Seal in Stellendam worden jonge en zieke zeehonden verzorgd. Tijdens hun verblijf in de opvang ondergaan de zeehonden een aantal stappen voordat zij gezond genoeg zijn om teruggezet te kunnen worden. En toevallig werden er precies vandaag 4 gewone en 3 grijze Zeehondjes vrijgelaten op het strand in Renesse. Het waren 4 gevonden jonge Zeehondjes zonder moeder of te wel huilers genoemd en 3 Zeehondjes met longwormen. Nu allemaal gezond en klaar voor vertrek. Het was zo leuk om te zien, ik stond er met mijn neus bovenop! Zo ontzettend schattig...Daaag Snoetje, Droppie, Pim, Anna, Noah, Kapitein one eye en Joep!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten