welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

vrijdag 30 januari 2015

Kapsalon...

Niets Hollandser dan Knotwilgen in het boerenlandschap. Een korte stam die jaarlijks dikker wordt met daarop een takkenpruik waar zo nu en dan de schaar, of liever gezegd de zaag, ingezet moet worden. Het beste kan dit gebeuren in de winter wanneer de sapstroom stil staat. Ik had ze bijna een mutsje op willen doen toen ik ze vanmorgen zo zag staan op het land van de buurman met hun kale koppies in de sneeuw...


2 opmerkingen:

  1. Prachtige foto Patricia. Ik vind zelf altijd die korte wilgen in een griend zo mooi. Als het dan helder weer is, is dat lichte bruin van de knotten zo mooi tegen de blauwe lucht.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank je wel Nina! Mooi licht kan inderdaad zoveel doen met een foto!

    BeantwoordenVerwijderen