welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

woensdag 21 januari 2015

Rotgeluid...

Net zoals de Canadese gans behoort ook de Rotgans tot het geslacht van de zwarte ganzen (Genus Branta). In de winter zijn ze veelvuldig te zien rond de Grevelingen, waar ik deze foto ook gemaakt heb. Het is een kleine gans met een lief gestreept sjaaltje om de nek. Hij stelt zich constant aan je voor als ie roept: rrrot - rrrot!!! Maar ondanks zijn naam is het een alleraardigst beestje hoor!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten