welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

maandag 5 januari 2015

Tuinvriendje...

Het Roodborstje is één van de minst schuwe vogeltjes die ik ken. Als ik in de tuin aan 't schoffelen ben, komt ie er gezellig bij zitten, laat af en toe een vrolijk riedeltje horen en is altijd nieuwsgierig of er wat te halen valt. De kans is namelijk groot dat er in de omgewoelde aarde een wormpje naar boven komt. Nu de dagen kouder worden hang ik vetbollen op, vul de voersilo met zonnepitten of pinda's en strooi ik regelmatig voer in de hangmandjes De illusie dat hij mij net zo leuk vindt als ik hem heb ik al laten varen. Lekkere hapjes, daar draait het om !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten