welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zaterdag 21 februari 2015

Alle tinten groen...

Of het er 50 zijn weet ik niet, maar de Groenling is wel goed gemêleerd met al zijn groengele kleurnuances! Aan de vorm van de snavel kan je zien dat het een zadeneter is. Die snavel is overigens een soort trilmachine: de Groenling draait en trilt de zaden rond met zijn snavel waardoor de vrucht los komt uit de schil en kan worden opgegeten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten