welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

dinsdag 10 februari 2015

Nachtdienst...

De Smient is een wilde eend. Er overwinteren zo'n 650.000 Smienten in ons kikkerlandje. Ze komen uit het hoge Noorden en kunnen heel ver tot in het Oosten gaan, zelfs tot in Siberië. Ze hebben een voorkeur voor natte graslanden en slootranden. Ze grazen 's nachts op de weilanden en slapen dan overdag op het water. Hier zit het mannetje gezellig tussen twee dames in te doezelen. Maar voor mij gingen de oogjes tóch even open toen ik een foto maakte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten