welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

donderdag 19 februari 2015

Van de andere kant bekeken...

Dit koppel zie ik vaak in hun jachtgebied in de polder, maar ik heb ze nog nooit tegelijkertijd op de foto gekregen en ook deze keer was ik bijna te laat. Maar je kan wél goed het verschil tussen een volwassen Torenvalk man/vrouw zien op de rugzijde. De staart van het mannetje is blauwgrijs en egaal (ongebandeerd ) met een donkere eindband. Bij het vrouwtje is de staart, bruin met horizontale strepen (gebandeerd). Zij heeft ook een donkere eindband die is dikker dan de andere banden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten