welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zondag 8 februari 2015

Tussen wal en schip...

 
 
 
Vanmiddag waren in de Tongplaat, een polder ten zuiden van Dordrecht die onderdeel is van de nieuwe Dordtse Biesbosch. Langs de oever van de Merwede staan prachtige oude bomen die grillig en sprookjesachtig aandoen met hun wirwar van wortels die half in het water en boven de grond groeien.

1 opmerking: