welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

dinsdag 3 februari 2015

Jaargetijde...

Vanmorgen reed ik door de polder. Het zonnetje scheen en achter het glas van de auto voelde het behaaglijk.
Toen ik dit beeld zag ben ik even gestopt. Verbeeld ik 't me, is het gezichtsbedrog of bespeur ik daar écht al de eerste kleine voortekenen van de lente in de vorm van een groen waasje over de takken van de boom?

2 opmerkingen:

  1. Ik had precies hetzelfde Patricia, fietsend door de polder met het prachtige licht van vandaag had ik het idee dat de takken al iets "dikker" werden. Niet zozeer groen, maar wel het eerste begin van de lente.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is zo leuk aan het weer hier in NL, alles heeft zijn charme hé ! :-)

    BeantwoordenVerwijderen