welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

woensdag 4 februari 2015

Spiegelbeeld...

Afgelopen maandag heb ik nog een foto geplaatst van Grauwe Ganzen die zwommen in het weiland en vandaag zie ik eenden lopen over het water! Op foto 2 staat rechts zelfs een Smaragd-eend. Aan het olijfgroene puntje aan de snavel kan je zien dat het een mannetje (woerd) is. Smaragd-eenden zijn tamme (gedomesticeerde) watervogels, dus niet in het wild voorkomend. Dit geringde exemplaar is hoogstwaarschijnlijk bij iemand uit de vijver is ontsnapt, en geniet nu van zijn vrijheid op het ijs/water in de polder!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten