welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

woensdag 18 februari 2015

Vaag...

Als ik op een mistige ochtend de zon zo zie hangen in de grijze lucht, dan besef ik me altijd weer hoe hard we de warmte en het licht van die Koperen Ploert nodig hebben. Het grootste hemellichaam in het zonnestelstel, de aarde past er meer dan een miljoen keer in. Wat zijn we toch eigenlijk maar klein en kwetsbaar...

1 opmerking: